7 INTREBARI PENTRU IMPLANTUL DENTAR!

Posted by:

1.INTREABA DOCTORUL: cate implanturi ai pus? Alege medicul care a pus implanturi dentare, cu succes, prietenilor tai, acum 3 ani!

2.INTREABA DOCTORUL: ce metoda alegi ? Specifica cat se poate de clar ca vrei rezultate mai bune  pe termen lung, chiar daca astepti mai mult pana ajungi la final!

3.REFUZA DOCTORUL care te pune sa alegi tu tipul sau marca implantului! Implantul se alege in functie de caracteristicile lui specifice care pot fi (sau nu) potrivite cu cazul tau! Deci poate fi alegerea ta… doar daca medicul stie mai putin decat tine!

4.INTREABA DOCTORUL: daca e nevoie de tomografie! Daca zice ca nu… FUGI!!!

5.INTREABA DOCTORUL: daca in timpul operatiei se pot face  radiografii pentru verificarea in timp real a pozitiei frezelelor fata de formatiunile anatomice ce nu trebuie lezate (nervul alveolar, sinusul maxilar etc)?

6.INTREABA DOCTORUL: daca e nevoie de aditie de os! In 70% din cazuri este!!! Implantul trebuie pus in pozitie ideala dpdv biomecanic.

Numai doctorii care sunt specializati in chirurgie dento-alveolara si parodontologie au dreptul (si cunostiintele) sa faca aditii osoase!!!

7.INTREABA DOCTORUL: daca ieri a facut ce trebuie sa-ti faca tie azi!

PE NOI POTI SA NE INTREBI  …CATE INTREBARI VREI!… TE ASTEPTAM.sala-chirurgie-implant-dentar-3

1

Comments

  1. Dr. Claudiu Lupascu  March 20, 2016

    INTREBARI!? POTI AVEA RASPUNSURI…! CHIAR AICI!

    reply

Add a Comment


sixteen − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.