LABORATOR DE TEHNICA DENTARA

 

AVANTAJUL PACIENTILOR

Acest laborator de tehnica dentara este dotat complet, cu aparatura de ultima generatie si este situat în aceeasi locatie cu clinica. Comunicarea dintre medic, pacient si tehnicieni este mult usurata. Rezultatul este mai bun, individualizat pentru fiecare pacient in parte! Astfel culoarea si forma dintilor artificiali este aleasa direct de tehnicianul dentar in colaborare cu medicul si nu in ultimul rand cu pacientul.

 

TEHNICIENII DENTARI

Tehnicienii dentari lucreaza abstract cu modele din ghips dar si concret cu oamenii. Astfel lucrarile prind viata, imitand perfect naturalul. Acest lucru pune in valoare la maximum, atat pregatirea si talentul tehnicienilor cat si dotarile si materialele de varf. In laboratorul de tehnica dentara LLL Dental lucreaza cinci tehnicieni permanenti si doi colaboratori. Priceperea si valoarea acestei echipe a fost de-a lungul timpului rasplatita si confirmata prin premii la concursuri nationale si internationale.

 

DOTARE LABORATOR DE TEHNICA DENTARA

Aparatura moderna si performanta ne permite sa obtinem toata gama de lucrari protetice (coroane portelan pe structura metalicaportelan pe structura de zirconiuproteza dentarafatete ceramiceincrustatii si Lucrari Portelan pe Implant)  de precizie inclusiv tehnici cad-cam (design si frezare asistate de calculator).
Materialele din care realizam lucrarile sunt intotdeauna dintre cele mai bune pe plan mondial, majoritatea provenind din Germania, Japonia si SUA, tari cu traditie in stomatologie, reprezentand adevarate varfuri de lance pe plan international.

 

PROGRAMUL DE PERFECTIONARE

Preocuparea pentru cresterea permanenta a calitatii lucrarilor noastre a devenit un mod de a fi si se oglindeste si in programele de instruire bianuale obligatorii pentru toti tehnicienii nostri.
In afara acestora, fiecare tehnician mai participa, în functie de specializare, la cursuri de perfectionare in tara si strainatate (Anglia, Olanda, Belgia, Germania, Italia).
O recunoastere a calitatii lucrarilor noastre o reprezinta si faptul ca si alte clinici si cabinete de lux din Bucuresti au ales sa lucreze cu laboratorul nostru dentar.

 
la inceput
 

Laborator  de Tehnica Dentara | Bucuresti sector 2