Chirurgie Dentara – Microchirurgie – Bucuresti

Microchirurgia cuprinde manoperele de chirurgie dentara de mare finet efectuate cu instrumente mai mici si mai fine decat cele clasice eventual cu instrumente de marire optica.

Aceasta tehnica de chirurgie dentara micsoreaza trauma asupra tesuturilor si mareste precizia in sutura plagii, lucruri esentiale in vindecarea corectaMicrochirurgia are un aport important pentru ca nu lezeaza formatiunile microvasculare atat de necesare in vindecarea estetica, unde chirurgia dentara clasica are aplicatii limitate.

Microchirurgia este o manopera consumatoare de timp si are costuri sporite. Necesita calificari multiple.

UTILITATEA MICROCHIRURGIEI

Ne folosim de avantajele microchirurgiei dentare mai ales in interventiile de regenerarea osoasa ghidata unde rezultatul augmentarii osoase este direct dependent de o vindecare completa sub protectia unei microsuturi,  in implantologie si parodontologie.
Aspectul natural, armonios al trecerii de la gingie naturala la una pe care s-a intervenit chirurgical se poate obtine doar prin microchirurgie care reduce si de multe ori elimina cicatrizarea inestetica, mai ales in zonele  vizibile unde este nevoie de estetica.
Microchirurgia permite medicului dentist sa efectueze interventii foarte precise, cu ajutorul unor instrumente mai mici si a materialelor de sutura mult mai fine. Sunt necesare microbisturie, micropense, microfoarfece, microdecolatoare, microace, microfire de sutura, toate instrumentele sunt la nivel micro pentru a asigura o incizie precisa, cu minimum de trauma asupra tesuturilor si manipularea lor cu delicatete.

MICRO – CHIRURGIE DENTARA– AVANTAJE

Beneficiile interventiilor de chirurgie dentara la nivel micro sunt evidente si pleaca de la:

  • Risc scazut de inflamatie.
  • Aspect natural posoperator.
  • Inchiderea plagii  printr-o  sutura  de  precizie maxima.
  •  Cicatrizare rapida (aspect foarte important pentru zona frontala).


Manoperele de microchirurgie dentara se aplica in estetica dentarachirurgie parodontala, implantologieprotetica la adaptarea corecta, pe prag  a incrustatiilorfatetelor si coroanelor dentare

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare