Operatie Dentara – Sala – Bucuresti

Clinica stomatologica LLL Dental are sala de chirurgie dentara dotata cu aparatura de ultima generatie ce ne permite  sa lucram in conditii de siguranta orice operatie dentara .

Operatiile dentare sunt de la extractii atraumatice, odontectomiiextractii molari de minterezectii apicale, la implanturi dentare si, de la sinus liftingchistectomii,  gingivectomii,  grefe de tesut conjunctiv,  micro-chirurgie, la grefe de os si regenerare osoasa ghidata.

PIEZOCHIRURGIA- PRECIZIE PENTRU ORICE OPERATIE DENTARA

Actionand selectiv doar pe os aparatul VARIOSURG NSK foloseste medicului dentist implantolog in interventii de sinus liftingchirurgie osoasa,  extractii atraumatice,  chirurgie parodontala. Poate avea aplicatii si in endodontie.
Acest aparat de piezochirurgie foloseste vibratii de frecventa foarte inalta si ser fiziologic steril racit. Actioneaza numai asupra tesutului dur (osul). Este folosit in interventii de chirurgie osoasa, implantologieparodontologieTesuturile moi din vecinatate sunt protejate deoarece nu emite caldura si actioneaza exclusiv pe os. Sunt posibile interventii de mare finete, minimizand riscurile asociate intr-o operatie dentara clasica.

ROLUL FIZIODISPENSERULUI IN OPERATIA DENTARA

Fiziodispenserul SURGIC XT cu care este dotata sala de operatii este folosit in implantologie pentru a crea accesul implantului dentar in os. Acest micromotor lucreaza sub comanda computerizata. Viteza si forta de torsiune a micromotorului sunt controlate,  in asa fel incat ele sa ramana constante sau sa se adapteze cand este necesar indiferent de forta ce se opune.

RADIOGRAFIA DIGITALA IN TIMPUL OPERATIILOR DENTARE

Sala de chirurgie este dotata cu un aparat radiologic digital special (separat de cel din radiologie) cu care facem radiografii intraoperator, pe care le putem analiza imediat direct de pe ecranul computerului alaturi de tomografiile computerizate.  Avem astfel control in timp real pentru toti pasii intermediari ai interventiilor chirurgicale direct din sala de operatii.  In implantologie si pentru operatiile dentare de extragere a molarilor de minte ce ajung sa intereseze zone anatomice sensibile radiografiile realizate intraoperator pot face diferenta intre succes si esec.

BIOMATERIALELE

In sala de operatii folosim materiale de aditie precum, membrane de colagen Bio-Gide Jason Botiss, os artificial de tip Bio-Oss, MAX-Resorb, MAX Graft,  Cerabone.

DEZINFECTIA SI STERILIZAREA IN SALA DE OPERATII

Pentru siguranta fiecare echipament de chirurgie din sala de operatii dentare si sterilizare are in rezerva cate un duplicat pentru a evita situatiile de compromis datorate unor dificultati tehnice!
Sala de chirurgie este dotata cu  lampa de dezinfectie cu UV.  Razele UV distrug bacteriile de pe suprafete si din aer,  fara insa a elibera produsi chimici. La LLL Dental folosim campuri sterile, instrumente sterile, halate, manusi sterile, masti si ecrane de protectie, materiale de unica folosinta pentru a asigura proceduri chirurgicale in maxima siguranta si conform standardelor de sterilizare ale Ministerului Sanatatii din Romania si Uniunii Europene.

INFORMAREA PACIENTULUI

Inaintea fiecarei interventii pacientii sunt informati despre diagnosticul lor, necesitatea operatiei, variantele si costurile tratamentelor, riscurile si eventualele complicatii ce pot aparea. Vrem o comunicare deschisa,  clara si pacienti informati in legatura cu starea lor de sanatate.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare