Albire Dentara Cu Biolase Epic™

Oamenii care zambesc sunt perceputi mai frumosi, indiferent de varsta pe care o au. Zambetul ne ajuta sa scapam de stresul fizic si mental si ne face sa aratam mai linistiti si mai sanatosi.

Dar ce este de facut atunci cand zambetul nu are culoarea pe care ne-o dorim? E simplu, albire dentara

Fumatul, obiceiurile alimentare necorespunzatoare, precum consumul excesiv de cafea sau vin rosu, efectul antibioticelor luate in copilarie sau, pur si simplutrecerea anilor, pot duce la schimbarea culorii dintilor catre alb-galbui. Pe masura ce inaintam in varsta apar diverse coloratii ale dintilor datorate procesului natural de imbatranire. Astfel ca, pentru cei mai multi dintre noi, albirea dintilor poate insemna recapatarea zambetului stralucitor, vibrant si tanar. Putini sunt insa cei care sunt dispusi sa astepte 10-12 saptamani pentru a-si albi dintii acasa si, pentru ca timpul este extrem de important pentru fiecare dintre noi in ziua de astazi, albirea cu laser in cabinetul stomatologic este solutia salvatoare, extrem de avantajoasa.

Procedura albirii cu laser este una extrem de simpla: se foloseste un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele sunt uimitoare. Intreaga procedura este simpla si extrem de confortabila pentru pacient, fiind totodata, sigura si rapida.

Incepand cu luna ianuarie 2015, in cabinetul nostru gasiti si cea mai eficienta solutie stomatologica de albire a dintilor –  EPIC™, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE, care este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice.

Avantajele folosirii laserului EPIC™:

  • Scurteaza cu mult timpul de tratament – timpul mediu de albire este de 20 de minute
  • Este solutia cea mai eficienta si minim invaziva disponibila pe piata
  • Realizeaza albiri ale dintilor cu pana la 10 nuante
  • Efectele dureaza mai mult daca vei respecta regulile de igiena
  • Acest dispozitiv evita excesul de caldura, ceea ce inseamna confort, siguranta si incredere sporita pentru pacient
  • Este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA – SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire si biostimulare/ terapia durerii
  • Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC™ duce confortul pacientului si modurile de ComfortPulse la un nou nivel. De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata.
  • EPIC™ are aprobarea  FDA pentru terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda. Folosind  piesa de mana Deep Tissue– DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, medicii dispun de caracteristicile EPIC™-ului pentru eliminarea temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Inainte de albirea dentara, este obligatoriu sa consultati medicul stomatolog.  De asemenea, cariile trebuie curatate si acoperite cu un ciment inainte de orice actiune de albire si numai dupa terminarea albirii se poate face obturatia finala (plomba), astfel incat aceasta sa fie in concordanta cu noua culoare a dintilor. Tot ca etapa preliminara, trebuie facut si un tratament profilactic constand in detartraj, tratament antiinflamator al gingiilor si periaj profesional.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare